CBCT 3D rendgen snimak

rtg icon - Kasalovic dent
DIGITALNI PANORAMSKI SNIMAK

Uvjereni smo da pravilna dijagnostika ključna je za uspješno liječenje, stoga koristimo najmodernije tehnološke uređaje za preciznu dijagnostiku, poboljšanu komunikaciju s pacijentima i smanjenje izloženosti zračenju tijekom snimanja.

Jedna od značajnijih prednosti ovakve dijagnostike je ta što se snimke isporučuju i pohranjuju u digitalnom obliku, a prema potrebi se mogu poslati e-mailom ili drugom liječniku na analizu.

ORTOPANTOMOGRAM – DIGITALNI PANORAMSKI SNIMAK

je snimak svih zuba obje čeljusti, temporomandibularnih zglobova, sinusa i okolnih struktura. Ova snimka nam omogućuje da vidimo ima li pacijent sve zube (manjak ili višak), položaj zametaka trajnih zuba, položaj umnjaka, stanje koštanog tkiva, eventualno postojanje karijesa, periapikalnih procesa, cista.

Ova slika je neophodna pri planiranju i izvođenju bilo kakvih stomatoloških zahvata kao što su vavađenje zuba, ugradnja implantata ili izrade protetskih radova. Ako je potrebno, uvid u cjelokupnu situaciju usnoj šupljini se nadopunjuje RVG i CT snimcima.

RVG

digitalna radioviziografija omogućava snimanje najdetaljnije slike krune i korijena zuba kao i parodonta i okolne alveolarne kosti u jakom velikom povećanju. Na taj način rano otkrivamo karijese, upalu i stanje kosti. Kod takvog snimanja smanjeno je zračenje pacijenta u odnosu na klasično rendgensko snimanje za čak 95%. Uz pomoć intraoralnog senzora snimi se slika koju dobijemo na monitoru računala gdje također možemo do najsitnijeg detalja sve analizirati.

naši radovi
Prije
Naš pristup

Povjerenje koje nam pružate je od izuzetne važnosti.

Stoga se možete osjećati ugodno i sigurno
znajući da ćemo pažljivo tumačiti rezultate i objasniti vam svaki korak postupka.

Kontaktirajte nas

Zatražite informacije ili rezervirajte svoj termin jednostavno ispunjavanjem obrasca.
Vaš osmijeh je naša briga!

TELEFON
  • +385 51 256 888
  • +385 91 761 83 09
Mobilne poruke
  • +385 91 761 83 09
  • +385 91 761 83 09
e-mail
  • info@kasalovic-dent.hr
Društvene mreže

    * Obavezna polja
    Priložite ortopansku snimku: