star 2 icon - Kasalović dent

O nama

star 1 icon - Kasalović dent
NAŠA FILOZOFIJA

Suradnja između pacijenta i stomatologa temelji se na uzajamnom povjerenju, suosjećanju i razumijevanju. 

Sanjin Kasalović

dr.med.dent.
univ.mag.med.dent.

Rođen 23.06.1985. godine u Rijeci. Nakon osnovne škole završava Gimnaziju Andrije Mohorovičića, te upisuje Stomatološki fakultet u Rijeci na kojem je 2008. godine diplomirao sa najvišim ocjenama.

Nakon odrađenog staža zapošljava se u privatnoj klinici gdje radi punih 6 godina, što je potaklo želju za otvaranjem vlastite privatne ordinacije koja započinje sa radom 01.07.2015.godine.

2019.godine završava poslijediplomski specijalistički studij Dentalna implantologija te time stječe titulu univ.mag.med.dent.

Konstantnim usavršavanjem kroz kongrese i tečajeve u Hrvatskoj i inozemstvu nastoji svojim pacijentima pružiti najkvalitetniju i najmoderniju uslugu. Područja interesa su mu implantologija, estetska stomatologija i implantoprotetika.

Strast i motivacija
star 2 icon - Kasalović dent

Ljubav prema stomatologiji, a ujedno i ljubav prema ljudima kojima je pomoć potrebna, je ono što nas drži toliko predanim.

star 1 icon - Kasalović dent

Kako bi usluga bila kompletna ordinacija posjeduje i rentgen aparate za slikanje ortopantomograma (digitalnih panoramskih slika) te RVG (malih slika).

U sklopu ordinacije nalazi se i dentalni laboratorij na čijem čelu je Dinko Rendić, dentalni tehničar i samim time pacijentima je omogućena potpuna usluga u svakom trenutku.

Odnos pacijent-stomatolog je odnos koji se treba graditi na čvrstim temeljima, kako kod djece tako i kod odraslih. Iako mlad, dr. Kasalović je već dovoljno iskusan i nastoji svakom pacijentu prići na poseban način. Tako pacijenti već na upoznavanju prepoznaju njegov vedar karakter, a prilikom sjedanja u stolicu i izuzetno mirnu ruku, te se u njegovoj ordinaciji rješavaju straha od posjeta stomatologu i stječu naviku koja ima samo pozitivne utjecaje na oralno zdravlje u budućnosti.

Živimo u vizualnom dobu, kada svi hoće biti ljepši, blistaviji i uredniji. Tako je i sa oralnom šupljinom, na koju ljudi pridaju sve veću važnost. Želja nam je, prvenstveno, zaštiti i očuvati pacijentovo zdravlje, a samim time i poraditi na njihovom samopouzdanju, koje je svima bitno.

Zadovoljstvo pacijenta je cilj do kojega se dolazi izuzetnim trudom i individualnim pristupom te vremenom koje izdvojamo kako bi se posao odradio bez stresa i kako bi svaki pacijent osjetio da je u njegovom terminu samo on bitan, a posjeti se dogovaraju onako kako to pacijentu odgovara.

Suradnja pacijent-stomatolog je nešto što obje strane moraju graditi na povjerenju, suosjećanju i naposljetku na razumijevanju, jer doktor je tu za Vas u svakoj prilici i neprilici.

Naš pristup

Povjerenje koje nam pružate je od izuzetne važnosti.

Stoga se možete osjećati ugodno i sigurno
znajući da ćemo pažljivo tumačiti rezultate i objasniti vam svaki korak postupka.

Kontaktirajte nas

Zatražite informacije ili rezervirajte svoj termin jednostavno ispunjavanjem obrasca.
Vaš osmijeh je naša briga!

TELEFON
  • +385 51 256 888
  • +385 91 761 83 09
Mobilne poruke
  • +385 91 761 83 09
  • +385 91 761 83 09
e-mail
  • info@kasalovic-dent.hr
Društvene mreže

    * Obavezna polja
    Priložite ortopansku snimku: