Ljuskice – Veeners

ljuskice icon - Kasalović dent
vrhunski estetski rezultati

Uz minimalnu intervenciju svaki zub može ponovo izgledati prirodno i zdravo.

Ako ste čuli priče o ljuskicama, i savršenom holivudskom osmijehu, a niste znali što to točno predstavlja, na pravom ste mjestu. Ljuskica ili faseta je u stvari tanak sloj keramike koji se ljepi na prednje zube, kao što se umjetni nokat lijepi na prirodni. Zahvaljujući ovoj neinvazivnoj metodi, kojom se uz minimalnu intervenciju dobijaju vrhunski estetski rezultati, svaki zub može ponovo izgledati prirodno i zdravo.

Ljuskice su jako tanke i ljepe se pomoću specijalnog jakog ljepila (kompozitni cement) pa je za njihovo postavljanje potrebna vrlo mala, ili čak nikakava preparacija zuba. Ljuskicama se mogu promijeniti boja i oblik zuba. Ukoliko jedan zub odudara od zubnog niza, uslijed promjene njegove boje ili nekog drugog oštećenja, precizno određenom bojom keramike može se potpuno promijeniti njegov izgled. Ljuskicama se može “prekriti” polomljen ili oštećen zub i on će izgledati kao nov, jer se na dio gdje nedostaje zub stavlja deblji sloj materijala. Može se zatvoriti razmak između prednjih zuba (dijastema), a moguće je i produžiti prednje zube, ako izgledaju prekratko.

Ljuskice se sve češće koriste i umjesto izbjeljivanja zuba, jer se sa površine zuba skida samo tanak vanjski sloj, kako bi se osiguralo trajno pričvrščivanje keramičke ljuskice. Taj sloj odgovara debljini ljuskice koja se postavlja, tako da zub ostaje isti, ali ima novo ruho.

Kada se zub pripremi, stomatolog će uzeti otisak po kome će tehničar naraviti ljuskicu. Boja će se odrediti u odnosu na ostale zube, kako bi se novi zub prirodno uklopio u niz.

Fasete su veoma snažne i izdržljive i mogu trajati i do 15 godina, tako da ćete uz pomoć ove metode stvarno imati razlog za osmijeh.

Prije / Poslije
Prije
Naš pristup

Povjerenje koje nam pružate je od izuzetne važnosti.

Stoga se možete osjećati ugodno i sigurno
znajući da ćemo pažljivo tumačiti rezultate i objasniti vam svaki korak postupka.

Kontaktirajte nas

Zatražite informacije ili rezervirajte svoj termin jednostavno ispunjavanjem obrasca.
Vaš osmijeh je naša briga!

TELEFON
  • +385 51 256 888
  • +385 91 761 83 09
Mobilne poruke
  • +385 91 761 83 09
  • +385 91 761 83 09
e-mail
  • info@kasalovic-dent.hr
Društvene mreže

    * Obavezna polja
    Priložite ortopansku snimku: