Ugradnja implantanata

Implantat je titanski vijak koji se postavlja u kost i na taj način zamjenjuje korijen zuba koji nedostaje, a na koji se može postaviti umjetni zub.

Ako znate da 40% ljudi preko 65 godina nema sve svoje zube, neće vas iznenaditi ekspanzija implantologije.

Činjenica da se nedostajući zub može lako zamijeniti titanskim vijkom, tj. implantatom, koji se postavlja u kost i nadoknađuje korijen zuba, mnogima je olakšala život. Nema oštećenja susjednih zdravih zuba, koji se nekada moraju modificirati brušenjem da bi se postavio most i sprječava se resorpcija kosti u predjelu izvađenog zuba koja se više ne stimulira procesom žvakanja.

ugradnja-implantanata

Implantati se integriraju u 98% slučajeva, i najbolje je ugraditi onoliko implantata koliko zuba nedostaje. Ugradnja implantata se obavlja u lokalnoj anesteziji i traje oko desetak minuta po implantatu. Poslije nekoliko tjedana, na implantat se postavlja nosač za krunu, odnosno suprastruktura, na koju se odmah postavlja umjetni zub. Osim samostalnih krunica implantati mogu biti nosači mostova, a također mogu vršiti i stabilizaciju proteza. Mi koristimo implantate renomiranih  proizvođača. Nobel i Megagen

Rezervirajte svoj prvi besplatni pregled

ItalyGermanCroatia