O nama

SANJIN KASALOVIĆ dr.med.dent.

Rođen 23.06.1985. godine u Rijeci. Nakon osnovne škole završava Gimnaziju Andrije Mohorovičića, te upisuje Stomatološki fakultet u Rijeci na kojem je 2008. godine diplomirao sa najvišim ocjenama.

 

Nakon odrađenog staža zapošljava se u privatnoj klinici gdje radi punih 6 godina, što je potaklo želju za otvaranjem vlastite privatne ordinacije koja započinje sa radom 01.07.2015.godine.

 

Konstantnim usavršavanjem kroz kongrese i tečajeve u Hrvatskoj i inozemstvu nastoji svojim pacijentima pružiti najkvalitetniju i najmoderniju uslugu. Područja interesa su mu implantologija, estetska stomatologija i implantoprotetika.

 

U svojoj ordinaciji pruža usluge:

 • ugradnje implantata,
 • bezmetalne krunice,
 • metal-keramičke krunice,
 • ljuskice,
 • keramički inleji,
 • kompozitni ispuni,
 • endodoncija – liječenje zuba,
 • oralnokirurške intervencije,
 • paradontologija,
 • totalne i parcijalne proteze,
 • dječja i preventivna stomatologija i udlage.
SANJIN KASALOVIĆ dr.med.dent.

Kako bi usluga bila kompletna ordinacija posjeduje i rentgen aparate za slikanje ortopantomograma (digitalnih panoramskih slika) te RVG (malih slika).

U sklopu ordinacije nalazi se i dentalni laboratorij na čijem čelu je Dinko Rendić, dentalni tehničar i samim time pacijentima je omogućena potpuna usluga u svakom trenutku.

 

Odnos pacijent-stomatolog je odnos koji se treba graditi na čvrstim temeljima, kako kod djece tako i kod odraslih. Iako mlad, dr. Kasalović je već dovoljno iskusan i nastoji svakom pacijentu prići na poseban način. Tako pacijenti već na upoznavanju prepoznaju njegov vedar karakter, a prilikom sjedanja u stolicu i izuzetno mirnu ruku, te se u njegovoj ordinaciji rješavaju straha od posjeta stomatologu i stječu naviku koja ima samo pozitivne utjecaje na oralno zdravlje u budućnosti.

 

Živimo u vizualnom dobu, kada svi hoće biti ljepši, blistaviji i uredniji. Tako je i sa oralnom šupljinom, na koju ljudi pridaju sve veću važnost. Želja nam je, prvenstveno, zaštiti i očuvati pacijentovo zdravlje, a samim time i poraditi na njihovom samopouzdanju, koje je svima bitno.

 

Zadovoljstvo pacijenta je cilj do kojega se dolazi izuzetnim trudom i individualnim pristupom te vremenom koje izdvojamo kako bi se posao odradio bez stresa i kako bi svaki pacijent osjetio da je u njegovom terminu samo on bitan, a posjeti se dogovaraju onako kako to pacijentu odgovara.

 

Ljubav prema stomatologiji, a ujedno i ljubav prema ljudima kojima je pomoć potrebna, je ono što nas drži toliko predanim.

 

Suradnja pacijent-stomatolog je nešto što obje strane moraju graditi na povjerenju, suosjećanju i naposljetku na razumijevanju, jer doktor je tu za Vas u svakoj prilici i neprilici.

 

Rezervirajte svoj prvi besplatni pregled

ItalyGermanCroatia